Viziunea noastra

Fara indoiala ca progresul tehnic a adus facilitati si oportunitati inedite pentru omul secolului XXI, acum cand informatia circula cu o viteza formidabila, iar viata este galopanta. Noi cei de la “Golgotharo.org” alaturi de multi altii ne-am propus sa ne folosim de aceste oportunitati, in speta internetul, si sa transmitem informatie de calitate – provenita din cea mai autoritara sursa : SCRIPTURA. Ce ne-am propus? Multe…., iata doar câteva:
1. Comentarii (articole) prezentate in serial, pe carti;
2. Predici audio expozitive;
3. Studii biblice pe carti;
4. Evanghelism-misiune. Suntem implicati pentru cei inchisi (in inchisori) in primul rând in Chicago, apoi in România, câteva tari din Europa, dar mai ales in America Centrala si de Sud.
5. Ne-am propus reabilitarea si aprofundarea predicarii expozitive; prea multi greierasi printre români!, care i-au din Scriptura ce le place ignorând contextul, auditoriul, motivatia etc, etc., si incep sa-si construiasca propriile statuete! Trist, nu?
6. In sfârsit flori din gradina proprie: muzica corala, lauda si inchinare (worship), fanfara, tineret, copii si …. loc pentru minuni.
7. Pentru echipa de redactare a acestui site, un timp si loc de antrenament atât de necesar in vederea materializarii unui obiectiv inalt: Publicarea unei reviste crestine, de orientare evanghelica, preponderent penticostala.
Avertisment!
Informatia (ma refer la cea din Scriptura) este vitala si totusi nu e totul: a fi crestin nu inseamna (doar) un om informat… ci : “Hristos in voi, nadejdea Slavei…”.
Rugaminte. Atunci când materialul prezentat pe acest site, nu va intruni baremul de calitate impus, va rog se ne iertati si… sa mai treceti pe la noi.
Doamne ajuta!

In numele colectivului de redactie,
Pastor Alexandru Trombitas

Alexandru Trombitas
Alexandru Trombitas