Motto: „Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului”

Anul 2015 este un nou dar de la Dumnezeu. Cu ajutorul lui Dumnezeu va fi un an încărcat de evenimente spirituale și administrative care vor cere implicare din partea fiecărei familii care formăm Biserica Golgotha. Într-o notă a căutarii feței lui Dumnezeu ne dorim ca anul 2015 să fie un an de revigorare și de împrospătare spirituală. Împreună cu lucrătorii Bisericii Golgotha am convenit să ne focalizăm atenția asupra Familiei anul acesta și, drept urmare, anul 2015 va fi anul Familiei la Golgotha.

Dumnezeu este Cel care a inventat noțiunea de familie. Știind aceasta este normal să acceptăm ca tot El să ne ajute să înțelegem cum ar trebui să funcționeze familia și să ne avertizeze în cazul capcanelor care o poate distruge. Într-adevăr, Dumnezeu ne-a dat multe principii în Cuvântul Său referitoare la structura familiei și la rolul pe care ar trebui să îl împlinească fiecare membru în parte. Dacă aceste instrucțiuni biblice vor fi urmate, familiile vor trăi toate binecuvântările pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru ei. Când sunt încălcate, rezultatul va fi dezastru și durere. Ne propunem ca anul acesta să explorăm pasajele biblice care ne prezintă familiile cu care Dumnezeu a lucrat de-alungul istoriei biblice pentru a învăța practic, din Scriptură cum ar trebui trăită viața în familie și care sunt așteptările lui Dumnezeu de la familiile noastre.

Programele de Duminica dimineața for fi dedicate acestui scop.

În cadrul slujbelor de Duminica seara vom parcurge diferite serii de mesaje care vor pune în evidență Valorile biblice ale familiei creștine ca: Dragostea, Respectul, Închinarea, Slujirea, Dărnicia,”¦ și altele.

Vom fi interesați de asemenea sa creem anumite evenimente care sa aducă familiile Bisericii Golgotha împreună. Vom organiza o conferință de familii chiar la începutul acestui an și apoi în cursul lunii Iulie vom organiza o tăbără a familiilor bisericii. Bineînțeles ca ieșirile la picnic, atât de îndrăgite de biserică vor rămâne pe lista activităților de interes în Biserica pentru anul 2015. Ne propunem și câteva activități creative pentru familii în care să adresăm nevoile speciale ale fiecărui grup de interes. De pildă vom organiza o intâlnirea cu mic dejun pentru Bărbați/Tați, în care sa vorbim despre importanța și rolul tatălui în familie, ne propunem de asemenea o întâlnire pentru a prezenta un seminar despre finanțe și rolul acestora în viața de familie.

Reușita acestui an va depinde de fiecare dintre noi. Vă chemăm să participați la programele Bisericii și să vă aduceți contribuția la evenimentele pe care le vom organiza împreună.

Dumnezeu să binecuvinteze fiecare familie din Biserica Golgotha.

Iulian Costea